Huse Personalizate

Promovare eficientă pentru companii cu huse personalizate

vladut ceapraga ·

Afla mai multe despre aceste huse personalizate

Succesul unei companii depinde de alegerea strategică a tacticilor de vânzări și marketing. 80% dintre consumatori dețin cel puțin un produs promoțional, ceea ce ar trebui să încurajeze întreprinderile să apeleze mai mult la produsele promoționale ca mijloc de publicitate. Ideea de a-ți promova brandul prin intermediul unor huse personalizate oferă vizibilitate mai mare, dar și utilitate pe termen lung în comparație cu alte produse promoționale.

Beneficiile huselor de telefon personalizate sunt potrivite pentru organizații care răspund oricărei industrii, generații sau regiuni geografice. Fie că vorbim despre companii mari, organizații non-profit, organizații profesionale ș.a., toate acestea pot „profita” de utilitatea huselor de telefon personalizate pentru a-și promova brandul, serviciile, produsele, misiunea etc. Iată doar câteva dintre modurile în care organizațiile se pot promova eficient cu ajutorul unor huse personalizate:

  • Companiile își pot promova brandul în cadrul expozițiilor la care participă

  • Planificatorii de evenimente le pot utiliza pentru a promova o temă/cauză specială

  • Producătorii pot utiliza huse de telefon personalizate pentru a promova o lansare de produs

Oportunități nelimitate de promovare cu huse personalizate

Putem asocia o husă de telefon personalizată cu un mini-panou publicitar care promovează în mod constant un brand, un serviciu, un produs, un eveniment etc. Și cum obișnuim să ne scoatem telefonul din geantă sau din buzunar de 85 de ori pe zi, în medie, oportunitățile de promovare prin huse de telefon personalizate sunt constante, nelimitate și eficiente pe termen lung.

Dimensiunile mici și greutatea redusă fac ca husele de telefon să fie rentabile din punctul de vedere al transportului, acesta fiind un punct important care este luat în calcul de o companie atunci când își creionează un plan de promovare. De asemenea, inclusiv costurile de creare a huselor personalizate sunt foarte scăzute, iar timpul de așteptare este destul de mic în comparație cu alte produse promoționale, cum ar fi tricourile, agendele, cănile ș.a. Pe platforma MobiFan.ro poți face singur huse personalizate în doar câteva minute, fără costuri suplimentare.

Durabilitatea huselor de telefon personalizate contribuie la utilitatea și eficacitatea lor pe termen lung ca element promoțional. Chiar dacă un consumator decide să își schimbe husa de telefon, există o șansă de 63% ca aceste să ofere husa personalizată veche unei alte persoane, ceea ce consolidează puterea de promovare și eficacitatea acestui produs. În plus, aceste huse personalizate sunt ușor de întreținut și de curățat. Ele sunt destul de rezistente la murdărie și zgârieturi și pot fi curățate simplu și rapid cu o cârpă umedă.

Putem spune, având în vedere toate beneficiile de care se pot bucura organizațiile și companiile, faptul că promovarea unui brand, a unui produs, serviciu sau eveniment poate fi făcută într-un mod inteligent și eficient prin intermediul unor huse personalizate. Vizibilitatea extrem de mare pe care un astfel de produs o aduce, alături de caracterul practic și utilitatea dovedită, fac ca husele de telefon personalizate să fie o alegere excelentă și foarte rentabilă în vederea promovării. Cu un design durabil și o întreținere simplă, o husă personalizată este, în definitiv, unul dintre cele mai eficiente produse promoționale pentru care poate opta o companie.