Husa personalizata

Husa personalizata, combinatia ideala între utilitate si unicitate

vladut ceapraga ·

Ce trebuie sa stii despre husa personalizata?

Când începem să facem căutări pentru a ne achiziționa un nou telefon, unul dintre criteriile de alegere îl constituie și culoarea carcasei – fapt din cauza căruia refuzăm, de multe ori, să ne protejăm gadgetul cu accesoriile potrivite. Din acest motiv, ne-am gândit la cea mai bună variantă pentru tine: o husă personalizată. Aceasta nu doar că îți protejează telefonul de zgârieturi nedorite sau de șocuri, ci reușește să îl și înfrumusețeze și să îl facă unic datorită designului pe care ți-l creezi singur.

Pe platforma MobiFan.ro ai posibilitatea de a-ți creiona singur modele nelimitate, astfel încât să ai la îndemână câte o husa personalizata pe care să o schimbi de fiecare dată când simți că vrei ceva nou. Cu toții știm că de fiecare dată când schimbăm husa pentru telefon avem impresia că deținem un nou smartphone.

Husa personalizata

Design unic & durabilitate îmbunătățită

Trăim într-un moment în care concurența pe piața smartphone-urilor este acerbă, mai ales când vine vorba despre brandurile de top: Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei sau Oppo. Fiecare dintre acestea lansează noi modele în fiecare an și, implicit, toată lumea își dorește să le achiziționeze. Și cum altfel îți poți pune în valoare propriul telefon, astfel încât să nu „facă parte din mulțime”, dacă nu printr-o husă de telefon personalizată?

Cele de pe MobiFan.ro sunt fabricate dintr-un silicon moale care, pe lângă gradul mare de protecție testat și dovedit, prezintă avantajul de a nu schimba structura telefonului (nu îl îngreunează și nici nu îl face mai voluminos). Siliconul este un material foarte flexibil, care se mulează perfect pe orice model de smartphone. Iar faptul că este transparent îți oferă posibilitatea de a îmbunătăți designul carcasei – trebuie doar să ai imaginația la purtător.

Husă personalizată în 3 pași simpli

MobiFan.ro te ajută să îi creezi singur cea mai frumoasă husa personalizata în mai puțin de cinci minute. Trebuie doar să alegi marca telefonului, modelul pentru care îți dorești o husă de protecție, să încarci fotografia cu designul dorit și gata! Adaugi produsul finit în coș, trimiți comanda, iar aceasta va ajunge la tine în maximum două zile lucrătoare.

Platforma îți oferă și huse gata personalizate, asta dacă nu te simți foarte inspirat în a-ți creiona un design de unul singur, dar și alte accesorii care să ofere un plus de protecție smartphone-ului tău, cum ar fi o folie din sticlă pentru protejarea ecranului. Un smartphone ajunge să fie utilizat de la 1 la 4 ani, în funcție de pasiunea deținătorului pentru gadgeturile de ultimă generație. Însă nu uita că durata de viață a acestuia este influențată, în primul rând, de felul în care alegi să îl protejezi (sau nu). Husa protejează telefonul inclusiv de șocurile mecanice pe care le poate suferi în urma căderilor, acestea fiind principalul motiv care afectează durata de viață a unui smartphone.