De ce să alegi o husă colorată pentru telefon?

De ce să alegi o husă colorată pentru telefon?

vladut ceapraga ·

Momentul de achiziție a unui nou telefon este mereu unul de fericire. Indiferent de modelul de smartphone cumpărat, va trebui să ai grijă de acesta. Statisticile spun că posibilitățile de a scăpa telefonul sunt cele mai mari în prima săptămână de la achiziție.

Așadar, o husă de protecție și o folie pentru ecran sunt cele mai bune opțiuni de a-ți proteja telefonul. Husele colorate sunt printre cele mai alese de către consumatori.

Cum telefoanele devin din ce în ce mai performante și prețul lor devine mai piperat, este important ca investiția să fie protejată în vreun fel. Există o dilemă în rândul oamenilor ce-și achiziționează un nou telefon, cea de a-și alege modelul favorit de husă.

Atâtea opțiuni – pe care să o alegi?

Fiecare producător de telefoane și de huse va avea o multitudine de modele lansate pe piață. Atât de multe încât a devenit destul de dificil să ne alegem o husă potrivită.

  1. Husele tip carte – Book

Aceste huse sunt realizate pentru a acoperi atât spatele telefonului, cât și ecranul acestuia, fără a mai fi nevoie de o folie de protecție. Aceste huse sunt recomandate pentru cei ce își țin telefoanele aruncate prin geantă sau servietă.

Husele de acest gen pot fi realizate din piele naturală sau ecologică. Husele colorate tip carte sunt printre cele mai cumpărate. Nu doar că îți vei putea găsi telefonul foarte ușor în geantă, însă îți va scoate în evidență și personalitatea.

Sunt atâtea culori de unde poți alege, încât greu te poți hotărî pe care să ți-o achiziționezi. Poți avea mai multe tipuri de huse colorate, câte una care să se potrivească cu toate outfiturile tale.

  1. Huse antișoc

Husele antișoc au fost create pentru persoanele care lucrează în medii periculoase, cum ar fi șantierele. Sunt cele mai bune huse atunci când vorbim despre protecția telefonului. Totul se datorează suprafețelor întărite, dar și a colțurilor proeminente și întărite.

Utilizarea unei astfel de huse reduce aproape la maxim posibilitatea de deteriorare a telefonului. În cazul lovirii smartphone-ului, husa va prelua șocul, protejând ecranul și elementele componente ale telefonului.

Aceste huse nu sunt deloc grele și nici inestetice. Husele antișoc pot fi și ele colorate. Niciodată nu este momentul greșit în care să-ți areți personalitatea.

  1. Husa tip carcasă

Astfel de huse sunt cele mai utilizate de către utilizatorii de smartphone-uri. Nu sunt dedicate pentru o gamă specială de consumatori. Fiecare model de telefon va avea cele mai multe huse din acest tip.

Acestea pot fi atât compacte, cât și flexibile. Vin în mai multe culori, fie husa este colorată în întregime într-o singură culoare, fie în mai multe sau chiar cu desene reprezentative. Aceste tipuri de huse asigură un acces mai ușor asupra butoanelor și sloturilor telefonului.

De ce este important aspectul husei?

Husa aleasă trebuie să aibă un design frumos, care să nu strice aspectul telefonului. Pe piață există o varietate largă de modele și culori din care poți alege. Cele mai cumpărate sunt modelele ce au culori vii.

Oamenii preferă simplitatea care să exprime totuși ceva. Așa au apărut husele colorate. Majoritatea consumatorilor își cumpără telefonul negru, deoarece nu este atât de sensibil. Însă își doresc o pată de culoare.

Așadar, au apărut husele colorate care să dea un plus de prospețime telefonului. Alte culori utilizate sunt cele pastelate, care vor putea fi achiziționate din orice magazin specific.

Uneori vei găsi huse pentru telefon și în magazinele de fashion. Îți vei putea cumpăra un întreg outfit suplimentat de o husă modernă viu colorată.

Prețul huselor diferă de la producător la producător și în funcție de materialele folosite. Husele care vin direct de la marii giganți de telefoane vor fi mereu mai scumpe și mai rezistente decât husele realizate de producătorii autohtoni.

Însă, mai multe huse colorate ne pot ajuta să ne îndrăgim telefonul pe o perioadă mai lungă de timp, fără a simți nevoia de unul nou. Husele colorate au prețuri începând de la 20 de RON și pot ajunge la câteva sute de lei.

Totul depinde de dorințele personale. Dacă nu ai timp să mergi să îți cauți o husă potrivită pentru telefon, o poți comanda direct de pe internet. Tot ce trebuie să știi este modelul exact al telefonului.