Cum o să arate iPhone 15?

Cum o să arate iPhone 15?

vladut ceapraga ·

Nimeni nu știe cu adevărat cum va arăta Iphone 15. Însă, zvonurile circulă rapid, iar câteva idei despre noile upgrade-uri sunt deja lansate în lumea smartphone-urilor. Iphone 15 o să fie lansat în toamna anului 2023 și va fi cu siguranță un telefon care merită protejat. În acest sens, husele personalizate de la MobiFan.ro sunt soluția ideală!

Până atunci, așteptăm cu sufletul la gură noul model. O să avem un Iphone pliabil? Camere mai multe și mai eficiente?

Va adopta noul trend de „Ultra”? Deocamdată nu putem fi siguri. Însă, putem încerca să prezicem viitorul. Imaginea de ansamblu al noului flagship poate să ne fie oferită de către brevetele depuse public sau zvonurile ce privesc lanțurile de aprovizionare Apple.

Cum se va numi Iphone 15?

Iphone 15 va rămâne la denumirea de Iphone 15, având în vedere numărătorile de anii trecuți: Iphone 12, 13 și cel mai nou, 14. Iubitorii de Iphone își aduc aminte că modelele din categoria Iphone-urilor 6 , care au fost urmate de o literă: Iphone 6S.

Nu este exclus ca Apple să sară peste acest număr și să-l înlocuiască cu o literă, precum au făcut cu modelul Iphone X. Printre sugestiile de nume putem găsi „Iphone Pro” sau „Iphone 2023”.

Numerotarea de tipul Iphone 34, 59 și 84 nu prea are sens în privința modelelor anterioare lansate pe piață. Zvonurile sunt de părere că Iphone va adopta cel mai probabil denumirea de Iphone 15 Ultra, model ce va înlocui Pro Max-urile.

Denumirea de „Ultra” a fost deja adoptată de competitorii săi. Iphone 15 Ultra va fi considerat cel mai de top model al acestei serii de telefoane.

Cu ce dotări diferite va veni Iphone 15?

De la an la an, observăm schimbări mai mult sau mai puțin majore la telefoanele Apple. Cum a fost în cazul Iphone-urilor 14, când compania s-a decis să renunțe la notch și să adopte Dinamic Island, ce are și o întrebuințare.

Admiratorii zvonesc că noul model s-ar putea să aibă o cameră telephoto periscopică, cu un zoom de 10X. Singura problemă este că modulul de camere va fi din ce în ce mai mare, mai proeminent, chiar și față de modelul proaspăt ieșit pe piață.

Modelul de top, Iphone 15 Ultra, s-ar putea să vină cu un buton în plus, precum cei de la Sony, pentru cameră. Adesea utilizatorii de IOS s-au plâns în legătură cu lipsa acestui feature, prezent pe telefoanele Android de ceva vreme.

Pe unele telefoane este înlocuit butonul în plus cu opțiunea de a apăsa de două ori pe butonul de pornire, iar camera se deschide automat. Din cauză că următorul „Pro Max” va concura cu modelele de top din 2023, acesta trebuie să aibă cele mai bune specificații.

Se zvonește că acest model va veni și cu o baterie mai mare, de 5.000 mAh, ce va oferi o autonomie a telefonului de 2 zile. Specialiștii sunt de părere că încă nu se va trece la camera de sub ecran, ci Apple va rămâne încă la Dinamic Island.

Ecranul va fi mai luminos, de circa 2400 de nits. S-ar putea să ne întâlnim cu filmările 8K, ceea ce înseamnă că vor fi versiuni de stocare chiar și de 2T.

Rata de refresh a ecranului poate ajunge la 180 de Hz, venind cu o opțiune pe care o așteptam la modelul 14: Always on Display. Camera periscop va oferi un zoom digital de 50X.

Datorită reglementărilor Uniunii Europene, ce impun producătorilor de gadget-uri să folosească doar USB-C, s-ar putea ca portul de încărcare specific lor, lightning să dispară de pe noul model.

Iphone s-ar putea să revoce total porturile de încărcare, bazându-se pe noile tehnologii. Există zvonuri că pe Iphone 15 va exista o revenire la Touch ID, ce a fost înlocuit în totalitate de către Face ID. Senzorul va fi plasat sub ecran.

Desigur, noul model va veni cu noul procesor. Se zvonește că Apple va lansa și un model fold, adică de telefon pliabil, atât de așteptat de iubitorii IOS. Unii experți susțin că Iphone 15 nu va avea foarte mari schimbări de design, ci va repeta ciclul lui Iphone 14.

Megapixelii camerei s-ar putea să fie mai mulți decât pe modelele anterioare. Așadar, pentru iubitorii de Iphone, noua lansare din septembrie 2023 este o lansare ce abia așteaptă să se întâmple. Deși, anumite caracteristici ale telefonului vor aduce foarte multe controverse.